Annons

Apotek Hjärtat och Carema först ut i samarbete

Apotekskedjan Hjärtat och vårdkedjan Carema Sjukvård börjar i vår ett samarbete.

1 feb 2011, kl 19:16
0

Annons

Carema vaccinerar på apoteket och Hjärtat säljer Alvedon på vårdcentralen. Det är exempel på hur samarbetet mellan de två aktörerna kommer att se ut när det beräknas dra i gång under våren.
? Någon gång under april skulle jag tro att vi kan vara igång i Upplands Väsby och Eslöv där vi har apotek i nära anslutning till Caremas mottagningar, säger Charlotte af Klercker, presschef på Apoteket Hjärtat.

Influensavaccinering och hudscreening
i Hjärtats lokaler med personal från Carema, läkemedelsrådgivning av Hjärtats farmacevter och försäljning av apotekets egenvårdsprodukter i vårdcentralens lokaler, är ett koncept som de två aktörerna tror att dagens konsumenter vill ha. Det här samarbetet mellan en apotekskedja och en vårdaktör är, enligt Apoteket Hjärtats vd Anders Nyberg, det första i sitt slag.

Planen är att samarbetet
med de hälsonära tjänsterna ska vara tillgängliga på de orter där båda företagen är etablerade inom två år.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng