100 000 personer anmälda till Apotekets e-handel

Kunderna visar stort intresse för Apotekets nya e-handelserbjudande. Nyligen anmälde sig den 100 000:e kunden för att spara sina recept hos Apoteket.

13 sep 2006, kl 12:11
0

Antalet kunder som dagligen anmäler sig för att spara recepten hos Apoteket har ökat från cirka 1 500 till 3 000 personer och är nu uppe i totalt 100 000.

Den kund som för första gången använder den nya tjänsten erbjuds rådgivning med en farmaceut. Därefter erbjuds bokad rådgivning en gång per år och information per telefon varje gång man beställer ett nytt läkemedel. En annan fördel med att spara sina recept elektroniskt hos Apoteket är att man kan hämta sina mediciner på vilket apotek som helst, istället för att enbart kunna hämta ut läkemedlen på det egna apoteket.

Målet är att cirka tio procent av alla recept ska expedieras via internet och telefon vid utgången av 2009. Apoteket expedierar cirka 66 miljoner recept per år. Idag har cirka 800 000 personer e-legitimation och 100 000 kunder har valt att spara sina recept hos Apoteket.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng