Vd för nya apotek

Företaget Oriola?KD satsar på att bli en av aktörerna på den svenska apoteksmarknaden efter omregleringen. En vd för satsningen är nu på plats.

12 aug 2008, kl 15:53
0

Företaget Oriola-KD har anställt Cecilia Tufvesson Marlow att ansvara för företagets satsning på apoteksverksamhet i Sverige. Målet är att ha en organisation klar att driva en apotekskedja 2009. Men den exakta tidpunkten för satsningen är förstås beroende på regeringens tidsplan.
? Jag är precis i början av att starta en process som ska leda till att vi har en organisation på plats vid omregleringen, säger hon till nyhetsbrevet Pharma Online.
Cecilia Tufvesson Marlow har varit vd inom detaljhandel och reklam sedan början av 1990-talet, men har inte någon tidigare erfarenhet från just läkemedels- eller apoteksvärlden.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng