Två nya ledamöter invalda i styrelsen för Lif
Karin Järperud och Olav Fromm.

Två nya ledamöter invalda i styrelsen för Lif

Karin Järperud och Olav Fromm har valts in i styrelsen för läkemedelsindustrins branschorganisation Lif.

31 maj 2021, kl 16:28
0

Annons

Branschorganisationen Lif – de forskande läkemedelsföretagen har haft årsstämma. Större delen av styrelsen, med ordförande Malin Parkler från företaget Pfizer i spetsen, omvaldes och fortsätter ett år till.

– De forskande läkemedelsföretagen har och kommer tillsammans med hälso- och sjukvården, akademin och andra organisationer att fortsätta att göra allt vad vi kan för att bekämpa pandemin – som ännu inte är över. Och när den väl är det så måste vi fortsätta att stärka partnerskapet med hälso- och sjukvården och säkra att patienter i Sverige får tillgång till de läkemedel de behöver, säger Malin Parkler i ett pressmeddelande.

Som vice ordförande omvaldes Linn Mandahl, Abbvie AB.

Två nya ledamöter valdes in i styrelsen vid årsstämman. De nya är Karin Järperud från företaget Amgen Sweden och Olav Fromm från Chiesi pharma AB.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng