Trevlig sommar!

Läkemedelsvärlden.se har sommaruppehåll i nyhetsrapporteringen. På lediga-jobbsidan ligger många lediga tjänster ute och är du lässugen finns en mängd artiklar att ta del av i vårt arkiv. Nyhetsrapporteringen drar igång igen i vecka 32.    

21 jun 2011, kl 18:05
0

Vi tar sommaruppehåll och gör paus i nyhetsrapporteringen under några veckor. Är du sugen på att läsa så hittar du en rad nyhetsartiklar under lakemedelsvarlden.se/nyhetslistan.

För fler artiklar, intervjuer och intressanta reportage från vår papperstidning är du välkommen att botanisera i vårt tidningsgalleri.

Här hittar du som är prenumerant reportage om varför Kina lockar så många företag, hur apotek och vårdcentraler utvecklat egna system för att  papperslösa ska få sina läkemedel, kartläggningen av människans proteiner och mycket, mycket mer.

Söker du nytt jobb? Nya platsannonser publiceras under hela sommaren så håll utkik på lakemedelsvarlden.se/ledigajobb.

Missa inte höstens första nummer av Läkemedelsvärlden! Passa på att bli prenumerant och få tillgång till exklusiva artiklar. Läs mer om våra prenumerationserbjudanden här, så får du ditt ex i brevlådan i september.