Hem Taggar Stopp

Tag: Stopp

Förbud att sälja lusthöjande medel

Viamax Pure Power innehåller en variant av den aktiva substansen i Viagra. Den får nu inte längre säljas.
13 jun 2012, kl 11:43

Gel för bröstförstoring stoppas

Företaget Q-Med avråder nu från användning av Macrolane för bröstförstoring. Skälet är att gelinjektionerna försvårar tolkningen av mammografibilder.
19 apr 2012, kl 12:17

Karo Bio stoppar läkemedelsförsök

Det svenska läkemedelsföretaget Karo Bio avbryter försöket med sin kolesterolsänkare. Anledningen är att preparatet i djurförsök gett broskskador.
15 feb 2012, kl 10:47

Apoteket AB för stort enligt rapport

Apoteket AB:s marknadsandel är för stor och bör minskas. Det är slutsatsen i den rapport som ett konsultföretag nu lämnat till socialdepartementet.
27 jan 2012, kl 11:37

Bakslag för diabetesmedlet taspoglutid

Roche meddelar att man avbryter en fas III-studie med läkemedelskandidaten taspoglutid. Anledningen är att flera studiedeltagare drabbats av biverkningar i mage och tarm.
14 sep 2010, kl 12:31

Danska läkare förbjuds skicka patientbrev

I förra veckan meddelade danska onkologer att de planerat att skicka ett brev till lungcancerpatienter i landet och berätta att de inte får bästa tillgängliga vård. Anledningen är att danska Sundhetsstyreslen beslutat att de inte...
2 feb 2009, kl 13:07

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng