Hem Taggar Spaning

Tag: Spaning

Konkurrensverket får förlängt uppdrag

Regeringen har beslutat att Konkurrensverket får fortsatt uppdrag att följa omregleringen av apoteksmarknaden under 2010. Det beslutades på regeringssammanträde förra veckan.
18 dec 2009, kl 17:52

EU varnar för fler räder

Den europeiska läkemedelsindustrin ska vara beredda på besök de närmaste månaderna. Anledningen är att EU-kommissionen planerar nya inspektioner som ska avslöja otillåtna samarbeten som kan hämma konkurrensen.
1 okt 2009, kl 13:33

Marknaden för biosimilars snart värd 20 miljarder dollar

Marknaden för biosimilars, läkemedel som är kopior på nya biologiska läkemedel, kommer att vara värd 20 miljarder dollar år 2014. Det är framförallt när den amerikanska marknaden öppnas för kopiorna som marknaden kommer att ta...
9 sep 2009, kl 13:41

Många intresserar sig för egenföretagare

Apoteket Omstrukturering AB har skickat ut en öppen enkät för att kartlägga intresset av att köpa enskilda apotek på den nya marknaden. Samma initiativ kommer även från Farmacevtföretagarna som också de vill undersöka intresset.
1
24 feb 2009, kl 16:03

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng