Hem Taggar Positivt

Tag: Positivt

Tillägg med Avastin förbättrar prognosen

Med tillägg av bevacizumab har kvinnor med äggstockscancer ökade möjligheter att leva längre utan att sjukdomen försämras. Det visar en ny studie som presenteras vid den internationella cancerkonferensen i Milano.
12 okt 2010, kl 12:31

CHMP positivt till medel mot benskörhet

Ema:s rådgivande kommitté för humanläkemedel röstade jag för ett godkännande av denosumab mot benskörhet. Läkemedlet harvisat sig öka densiteten av benmineraler.
22 dec 2009, kl 13:17

Lovande utsikter för farmacevter

Apotekare och receptarier bedöms ha en ljus framtid på arbetsmarknaden i en ny rapport från Saco. Omregleringen av apoteksmarknaden och pensionsavgångar gör att åren fram till 2014 ser bra ut för Sveriges farmacevter.
24 nov 2009, kl 13:06

Färre dör i hjärtinfarkt

Dödligheten i hjärtinfarkt har halverats i Sverige under de senaste 13 åren. Det visar en uppföljning av de nationella kvalitetsregistren över hjärtsjukvården.
18 sep 2008, kl 12:27

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng