Hem Taggar Nobben

Tag: Nobben

FDA nobbar MS-läkemedel

Lemtrada blev nyligen godkänt i EU. Men läkemedlet får inte godkänt i USA. Men nu tänker företaget överklaga.
8 jan 2014, kl 10:10

Ingen sponsoring för Marockomöte

Det är inte okej för ett läkemedelsföretag att sponsra deltagare till en konferens i Marocko. Det anser Lif:s compliance officer. Det är inte okej för ett läkemedelsföretag att sponsra deltagare till en...
25 feb 2010, kl 10:47

Life avblåser apoteksplaner

Hälsokedjan Life ger upp sina långtgående planer på att starta apotek i Sverige.  Höga driftskostnader och en stökig utförsäljning får dem att backa.
5 okt 2009, kl 11:49

EU-förslag om patientinformation sågas

Det direktiv om läkemedelsinformation till patienter som EU-kommissionen lagt kommer med största sannolikhet att få nobben av ministerrådet i nästa vecka. Det tror i alla fall John Chave, generalsekreterare för branschorganisationen PGEU.
4 jun 2009, kl 18:58

Nej för Cymbalta

Eli Lillys ansökan om att Cymbalta också ska få användas för behandling av fibromyalgi fick nej av EMEA. Studierna höll inte anser den europeiska läkemedelsmyndigheten.
27 okt 2008, kl 11:25

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng