Stockholm
fortsätter med Apoteket

Stockholms läns landsting har dragit tillbaka uppsägningen av avtalet med Apoteket. Upphandlingen av bland annat läkemedelsnära tjänster har därmed skjutits på framtiden.

17 nov 2006, kl 14:11
0

Annons

Stockholms läns landsting har ett löpande avtal med Apoteket AB. Det avtalet skulle upphöra till årsskiftet. Men nu har landstinget dragit tillbaka uppsägningen och avtalet fortsätter att gälla. Hur länge är oklart.

– Vi är inte klara med vår interna beredning och diskussion för att påbörja upphandlingen, förklarar Gunilla Thörnwall Bergendahl på landstinget varför det hela skjutits på framtiden.

– Vi måste också ha politiska beslut i ryggen för att komma igång med upphandlingarna och det har vi ännu inte. Nu har vi fått en ny majoritet och den ska också hinna formera sig.

– Det här är ju en väldigt strategisk och intressant fråga där det är extra viktigt att vi har politisk förankring. Vi tvingades förlänga avtalet för att inte stå avtalslösa till årsskiftet.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng