Annons

Snabbapotek tecknar avtal med butikskedja

Nu kommer Direktens butiker att sälja portionsförpackade receptfria läkemedel och andra apoteksprodukter.

29 maj 2013, kl 15:48
0

Annons

Snabboteket specialiserar sig på portionsförpackade receptfria läkemedel och andra apoteksrelaterade produkter. Nu tecknar företaget avtal med servicehandelskedjan Direkten som har  cirka 150 servicebutiker runt om i landet.
– Vi får en enorm spridning på våra produkter i stora delar av landet genom avtalet med Direkten. Till en början handlar det om ett 20-tal butiker som våra produkter kommer att finns i, men förhoppningen är att det blir alla deras butiker, säger Johan Bergenholtz, vd för Snabboteket.

I början av året lanserade Snabboteket portionsförpackade apoteksvaror, och i mars i år kom det första receptfria läkemedlet mot halsbränna in i sortimentet. Om någon vecka utökas det med huvudvärkstabletter och någon månad senare med allergitabletter och åksjuketuggummin.

Johan Bergenholtz har även blivit utsedd till årets unga entreprenör i södra Sverige av entreprenörsnätverket Founders Alliance. I höst kommer han att tävla mot de andra regionernas vinnare om titeln årets unga entreprenör. 
– Det är framstående personer som står bakom utmärkelsen, jag är otroligt hedrad att de valde ut mig och Snabboteket, säger han.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng