Annons

Ska driva Apotekarsocietetens frågor

Birgitta Karpesjö är ny kommunikationschef vid Apotekarsocieteten. Hennes roll kommer bland annat att bli att driva frågan om farmacevtiska tjänster.

11 feb 2013, kl 12:28
1

Annons

Birgitta Karpesjö. Foto: Apotekarsocieteten

Apotekarsocieteten har en ny kommunikationschef. Birgitta Karpesjö tillträdde den 1 februari.
– Min nya roll blir mycket att utveckla Apotekarsocieteten tillsammans med vår vd Andreas Furängen. Jag ska se till att vi blir mer aktiva i de externa kontakterna med myndigheter, organisationer och departement. Den nya tjänsten ger mer tid att arbeta med de frågor som våra medlemmar gett oss mandat att driva; bland annat farmacevtiska tjänster och att ha kvar läkemedelsforskningen i Sverige, säger Birgitta Karpesjö.

Tjänsten som kommunikationschef är helt ny. Anledningen till att den nya tjänsten skapats är att föreningen vill fokusera mer på framtidsfrågor, strategi och kommunikation.
– Min stora utmaning är att synliggöra att Apotekarsocieteten är en aktiv part inom hela läkemedelsområdet, från tidig utveckling till användning av läkemedel. Det är där vår styrka ligger att vi är till för hela läkemedelskedjan oavsett profession. 

Birgitta Karpesjö kommer närmast från tjänsten som chef för föreningssekretariatet vid Apotekarsocieteten.

1 Kommentar

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng