Säljpersonal får lämna Astrazeneca

Ytterligare 2 300 anställda sägs upp från Astrazeneca när företaget omorganiserar. Främst är det sälj- och administrativ personal som måste lämna företaget.

21 mar 2013, kl 12:42
0

Tidigare i veckan meddelade Astrazeneca att företaget i samband med en omstrukturering ska minska personalstyrkan med 1 600 personer globalt fram till och med 2016. Majoriteten av jobben försvinner i Storbritannien och USA, men även Mölndal drabbas av nedskärningar på 100 tjänster.

Nu meddelar företaget ytterligare en omstrukturering, denna gång inom försäljning och administration. Omstruktureringen medför att 2 300 tjänster inom området ska bort globalt. 

Astrazeneca meddelade i februari en nedskärning på 1 150 tjänster. Totalt räknar företaget med en minskning av 5 050 tjänster fram till och med 2016.   

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng