Reformen

Förberedelserna inför läkemedelsreformen är i full gång. Om ett drygt halvår ska staten lämna över kostnadsansvaret för läkemedlen till landstingen. Hur resonerar Landstingsförbundet inför den stora omläggningen? Vilka är möjligheterna och hur ser hoten ut?Ett stort ansvar kommer att läggas på de nya läkemedelskommittéer som nu växer fram. Hur ska de hantera det ökande informationstrycket?Hur […]

20 jul 2002, kl 17:04
0

Annons

Förberedelserna inför läkemedelsreformen är i full gång. Om ett drygt halvår ska staten lämna över kostnadsansvaret för läkemedlen till landstingen. Hur resonerar Landstingsförbundet inför den stora omläggningen? Vilka är möjligheterna och hur ser hoten ut?
Ett stort ansvar kommer att läggas på de nya läkemedelskommittéer som nu växer fram. Hur ska de hantera det ökande informationstrycket?
Hur ser läkemedelsindustrin på den nya situationen? Kommer de att rikta sin information enbart till läkemedelskommittéerna i framtiden?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng