Pensionsstiftelsen säljer aktierna i Apoteket

Mitt i pressläggningen erfar Läkemedelsvärlden att det pågår slutförhandlingar mellan staten och Apoteket AB:s pensionsstiftelse. Under lång tid har det pågått diskussioner om att staten ska överta pensionsstiftelsens andel av bolagets aktier, en tredjedel (se Läkemedelsvärlden nr 2-98, sidan 11).Avsikten är att förhandlingarna ska avslutas i månadsskiftet mars-april. Sedan behövs tiden fram till bolagsstämman i […]

18 jul 2002, kl 23:51
0

Annons

Mitt i pressläggningen erfar Läkemedelsvärlden att det pågår slutförhandlingar mellan staten och Apoteket AB:s pensionsstiftelse. Under lång tid har det pågått diskussioner om att staten ska överta pensionsstiftelsens andel av bolagets aktier, en tredjedel (se Läkemedelsvärlden nr 2-98, sidan 11).
Avsikten är att förhandlingarna ska avslutas i månadsskiftet mars-april. Sedan behövs tiden fram till bolagsstämman i sommar för att klara den pappersexercis som krävs för att affären formellt ska slutföras. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng