Annons

Ny chefredaktör för Läkemedelsvärlden

Från och med den 1 juni är Petra Hedbom ny chefredaktör på Läkemedelsvärlden. Hon tar över i en tid när tidningen går till att bli helt digital.

11 jun 2012, kl 11:29
0

Annons

Petra Hedbom började på tidningen 2008 som medicinjournalist och blev nyhetsredaktör under 2010. Tidigare har hon arbetat på tidningarna Fokus och 8 Sidor och även frilansat som journalist. Hon har utöver en journalistutbildning en magisterexamen i biomedicin. Nu är Petra Hedbom tillbaka på tidningen efter knappt ett års föräldraledighet och går in i rollen som chefredaktör.

– Jag är väldigt glad över att vara tillbaka. Det är en spännande tid för tidningen när vi efter sommaren går över till att bli helt digitala. Läkemedelsvärlden är en tidning med lång tradition med en bred och oberoende bevakning av läkemedelsområdet. Vi fortsätter arbetet, men presenterar det i ett nytt, modernt format, säger Petra Hedbom, chefredaktör på Läkemedelsvärlden.

Läkemedelsvärldens tidigare chefredaktör Ingrid Stenberg lämnade tidningen för ett år sedan och gick till Biotech Sweden. Under hösten och våren har Fredrik Hed varit tillförordnad chefredaktör för tidningen. Han återgår nu till frilansverksamhet.