Tar över i Sverige

Niclas Karlsson blir GSKs nya vd i Sverige. Nuvarande vdn ska leda ett globalt projekt.

3 apr 2014, kl 09:12
0

Annons

Marine Queniart Stojanovic

Niclas Karlsson

GSKs nuvarande vd Marine Queniart Stjojanovic ska istället leda ett globalt projekt som syftar till att utveckla läkemedelsföretagets marknadsföring av läkemedel gentemot hälso- och sjukvården. Företaget har till exempel beslutat att fasa ut direkta betalningar till läkare för deltagande vid kongresser och föreläsaruppdrag. Marine Queniart Stojanovic har varit vd sedan 2011 och är även vice ordförande för branschorganisationen Lif.

Ny vd för GSK från den 1 maj blir Niclas Karlsson. Han kommer närmast från en roll som Sales Force Compensation Lead för GSK i Europa, och har tidigare varit bland annat kommersiell direktör för olika affärsområden och europeisk marknadsdirektör för områdena luftvägar och trombossjukdomar. Han började arbeta på GSK 1997.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng