Lennart Axelsson blir vice vd i Boots Farmacevtföretagarna

Farmacevtförbundets förbundsdirektör Lennart Axelsson blir vice vd i
nystartade Boots Farmacevtföretagarna AB med start redan den 1 februari. Som ny direktör vill förbundet gärna se en farmacevt.

28 jan 2011, kl 11:58
0

I och med den nya tjänsten kommer Lennart Axelsson efter 20 år att helt lämna sitt uppdrag i Farmacevtförbundet. Han kommer från och med den 1 februari bli vice vd För Boots Farmacevtföretagarna med ansvar för kommunikation, samhällskontakter och rekryteringen av nya apoteksentreprenörer.

Lennart Axelssons dubbla uppdrag har har enligt förbundets ordförande Thony Björk inte haft några negativa konsekvenser för dem men säger att  avgången är ett naturligt steg som markerar att Farmacevtföretagarna nu är helt avskilt från förbundet.
– Nu är bodelning komplett kan man säga och det finns inga kopplingar mellan de båda.

Vem som efterträder Lennart Axelsson är inte klart och en rekryteringsprocess har just påbörjats. Under senvåren är förhoppningen att en ny direktör ska vara på plats. Enligt Thony Björk kommer man att sträva efter att stärka förbundets professionsprofil.
– Vi ska fortsätta jobba med den inriktningen så sannolikt blir det en farmacevt vi söker.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng