Kvittrande propaganda

Läkemedel i förändring heter Landstingsförbundets tidskrift om läkemedel. Den skriver ihärdigt om att det går att spara mer på landstingens läkemedelsnotor och lyfter fram besparingshjältar i läkemedelskommittéer och bland fotfolk. Det är en värld som lämnar besparingarnas konsekvenser därhän och man kommer lätt att tänka på den kvittrande propagandan i Lyckoslanten med den berömda serien […]

22 apr 2004, kl 11:13
0

Annons

Läkemedel i förändring heter Landstingsförbundets tidskrift om läkemedel. Den skriver ihärdigt om att det går att spara mer på landstingens läkemedelsnotor och lyfter fram besparingshjältar i läkemedelskommittéer och bland fotfolk.

Det är en värld som lämnar besparingarnas konsekvenser därhän och man kommer lätt att tänka på den kvittrande propagandan i Lyckoslanten med den berömda serien Spara och Slösa. Det är synd, för tidningen har också många bra reportage genom sin närhet till läkemedelsfrågorna i vården.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng