Heja Kerstin!

Landstingsvärlden har under våren haft intervjuer med några av vårdens makthavare, senast Socialstyrelsens generaldirektör Kerstin Wigzell. Wigzell har kritiserats för att inte höras så ofta i media. På detta svarar hon att hennes och Socialstyrelsens uppdrag är att leverera fakta som underlag för politiska beslut. Skall det bli något gjort kan hon inte ägna mer […]

22 apr 2004, kl 11:22
0

Annons

Landstingsvärlden har under våren haft intervjuer med några av vårdens makthavare, senast Socialstyrelsens generaldirektör Kerstin Wigzell.

Wigzell har kritiserats för att inte höras så ofta i media. På detta svarar hon att hennes och Socialstyrelsens uppdrag är att leverera fakta som underlag för politiska beslut. Skall det bli något gjort kan hon inte ägna mer tid åt media, och tyckare finns det redan tillräcklig många.

Mer av den arbetsmoralen så kan vården repa sig från den rådande förvirringen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng