Hon är ny verksamhetschef på Apotekarsocieteten
Kristina Jern.

Hon är ny verksamhetschef på Apotekarsocieteten

Kristina Jern blir ny verksamhetschef med ansvar för stöd och utveckling för Apotekarsocietetens medlemmar.

29 apr 2022, kl 14:20
0

Annons

Den 8 augusti tillträder Kristina Jern som Apotekarsocietetens nya verksamhetschef. Hon är utbildad till både apotekare och sjuksköterska och har jobbat i olika roller inom dessa områden. Senast kommer hon från en roll som koncernansvarig hälso- och sjukvård på Humana.

– Jag ser vilket engagemang och kunskap som alla medlemmar besitter. Det gläder mig att få bli en del av organisationen och tillsammans utveckla verksamheten, så fler ser Apotekarsocieteten som naturlig mötesplats, säger Kristina Jern, i ett pressmeddelande.

På Apotekarsocieteten kommer hon att ansvara för stödet till föreningens sektioner och kretsar. Hon kommer också att jobba med att utveckla medlemserbjudandet.

– Jag tror att mina erfarenheter kan komplettera den som redan finns inom Apotekarsocietetens ledningsgrupp. Jag har arbetat i olika roller men även olika branscher vilket jag hoppas kunna komma till nytta i min nya roll som Verksamhetschef på Apotekarsocieteten, säger hon.

Kristina Jerns företrädare i rollen som verksamhetschef för den ideella verksamheten inom Apotekarsocieteten är Maria Mårfält, som inom kort går i pension.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng