Annons
Han är ny chefsfarmaceut på Apoteksföreningen
Fredrik Boström är ny chefsfarmaceut på Sveriges apoteksförening. Foto: Apoteket AB.

Han är ny chefsfarmaceut på Apoteksföreningen

Sveriges apoteksförening rekryterar ny chefsfarmaceut från Apoteket AB. Han tillträder i början av nästa år.

24 okt 2018, kl 15:02
0

Fredrik Boström heter Apoteksföreningens nya chefsfarmaceut. Han kommer närmast från Apoteket AB där han för närvarande arbetar som chef för Förskrivna produkter och hälsotjänster. Fredrik Boström är legitimerad apotekare och har tidigare arbetat med kvalitetsfrågor, processutveckling och sortiments- och marknadsfrågor på Apoteket AB.

– Jag ser fram emot att arbeta med frågor som den fortsatta digitaliseringen, införandet av den Nationella läkemedelslistan och ett stort antal utredningar som påverkar apoteksbranschen säger Fredrik Boström, i ett pressmeddelande.

Fredrik Boström tillträder sin tjänst den 7 januari 2019 och kommer bland annat att leda Apoteksföreningens kvalitetsråd. Han efterträder föreningens tidigare chefsfarmaceut Robert Svanström som lämnade sin tjänst tidigare i oktober.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng