Grattis Bengt-Olof Boström!

Bengt-Olof Boström i Kungsbacka är vinnaren av den iPad som Läkemedelsvärlden lottat ut bland LmV PLUS-prenumeranter.

26 nov 2012, kl 15:53
1

Bengt-Olof Boström tog apotekarexamen 1966.

Varför är du intresserad av läkemedelsfrågor?
– Jag tog min apotekarexamen 1966 och har arbetat inom Apoteket AB nästan hela mitt yrkesliv förutom fem år då jag var inom industrin. Jag har varit på huvudkontoret och bland annat varit apotekschef och regionchef i Västsverige så läkemedel var en stor del av mitt yrkesliv.

– När jag anställdes 1971 hade Apoteket AB bara funnits i tio månader. Jag var på sortimentssektorn till en början och det var en hel del att göra. Då var det Apoteket som tillsammans med industrin fastställde priserna på läkemedel och det var en av de uppgifter som jag arbetade med.  Det är mycket som har blivit annorlunda sedan dess.

Och intresset håller i sig?
– Sen jag blev pensionär är jag inte riktigt lika uppdaterad men det är intressant att följa med i de stora förändringar som sker på apoteksområdet.
 

1 Kommentar

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng