Expertgrupp kopplas till Läkemedelsverket

Läkemedelsverkets styrelse har beslutat att koppla en ny grupp av
experter till sig. Tanken är att myndigheten ska stärka sin
kommunikation.

16 dec 2010, kl 17:06
0

Annons

Läkemedelsverket identifierat ett behov att bli bättre på att kommunicera. Myndighetens styrelse har därför fattat beslut om att anlita en expertgrupp som får till uppgift att hjälpa verket i strategiska kommunikationsfrågor.

I rådet ingår Anna Karin Källén ekonom och journalist som tidigare varit tf kommunikationschef på Läkemedelsverket, Göran Granberg från varumärkeskonsultbyrån Corporate Missions AB som bland annat arbetat med förändringarna inför omregleringen av Apoteket AB och Owe Linnér från Linnér Media som tidigare har varit informationschef för Vin och Sprit och Skandia försäkring.
– Det är viktigt för oss att få hjälp med att identifiera omvärldens behov och myndighetens roll i samhället. Kommunikationsrådet kommer att bli ett bra bollplank för oss eftersom de har erfarenheter från många olika områden, säger fortsätter Lars Dagerholt kommunikationschef.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng