Charlotte Unger ny ordförande i Mistrapharma

Forskningsprogrammet Mistrapharma får en ny styrelseordförande i form av Läkemedelsverkets miljöchef Charlotte Unger.

7 okt 2010, kl 11:14
0

Annons

Mistrapharma är ett forskningsprogram inom stiftelsen för miljöstrategisk forskning, Mistra som syftar till att minska negativa miljöeffekter av läkemedel.Ordförandeposten tas nu över av Läkemedelsverkets miljöchef Charlotte Unger som efterträder Ethel Forsberg.

Charlotte Unger har tidigare suttit med i Mistrapharmas styrelse referensgrupp och har också arbetat på miljödepartementet som chefsförhandlare för EU:s kemikalielagstiftning Reach.

Övriga medlemmar i styrelsen är Nina Cromnier gd Kemikalieinspektionen, Bengt Mattson från Pfizer Health, Åke Bergman vid Stockholms universitet, Berit Balfors och , Lena Söderberg vd Svenskt Vatten och Åke Wennmalm miljödirektör Stockholms läns landsting. Christina Rudén från KTH är programansvarig och Karin Liljelund från Stella Futura är kommunikationsansvarig. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng