Annons

Byter till Sweden Bio

Ingrid Heath, som tidigare varit chefredaktör för Läkemedelsvärlden, blir ny vice vd för Sweden Bio.

20 feb 2014, kl 15:22
0

Annons

Foto: Sweden Bio

Journalisten Ingrid Heath har rekryterats till branschorganisationen Sweden Bio. Där kommer hon att bli vice vd och policychef. Hon kommer bland annat att ha som uppdrag att föra en intern och offentlig diskussion om behoven, möjligheterna och förutsättningarna för life science-branschen.
– Ingrid Heath är sedan lång tid en stark röst i de offentliga diskussionerna kring life science. Med hjälp av hennes branschkunskap och pedagogiska förmåga kommer Sweden Bios påverkansarbete stärkas ytterligare, säger Lars Adlersson, vice ordförande i Sweden Bios styrelse, i ett pressmeddelande.

Ingrid Heath är molekylärbiolog och journalist och har tidigare varit chefredaktör för tidningarna Läkemedelsvärlden och Life Science Sweden. Hon tillträder tjänsten den 18 mars.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng