Annons

Välkommen till nya lakemedelsvarlden.se!

15 mar 2010, kl 12:16
0

Ingrid Helander
<a href="mailto:ingrid@lakemedelsvarlden.se">ingrid@lakemedelsvarlden.se</a>

Om bloggen

Här skriver våra gästbloggare regelbundet om ämnen som de funderat på och har tankar om. De åsikter som framförs är skribenternas egna.

Som du ser har vi ändrat om en del här på lakemedelsvarlden.se.
Anledningen är enkel, vi vill att du som är prenumerant
på Läkemedelsvärlden ska få lite mer.

Förra veckan träffade vi en stor mängd studenter i Göteborg och Uppsala på väg ut i arbetslivet. De var alla inställda på en karriär inom läkemedels- eller apoteksbranschen eller inom vården. När vi stod där i vår monter på både Alarm och Pharmada och lyssnade på studenternas egna tankar kring framtiden trädde en mycket tydlig bild fram: studenterna räknar med att kunna jobba i alla branscherna och byta däremellan. Just därför gillar de också Läkemedelsvärlden eftersom, som de själva säger, tidningen är lättillgänglig och ger en samlad bild av alla branscherna.

Det var en oerhörd kick för oss på redaktionen att återigen få det bekräftat att just det vi strävar efter att göra, nämligen en bred och initierad tidning om läkemedel som är fördjupande samtidigt som den ska vara rolig att läsa, också är det som våra läsare spontant säger är anledningen till att de uppskattar tidningen.

Men, hur kul det än är att lyssna på beröm: i fredags var vi tillbaka här på redaktionen och då var det fullt fokus på att få igång nya lakemedelsvarlden.se. Resultatet av en lite rörig dag här på webben i fredags ser du idag.

Förändringarna är störst för dig som är prenumerant på Läkemedelsvärlden. Du kan från och med nu logga in här på sidan och se, läsa och kommentera alla artiklar från tidningen också här på webben.  Som en extra service samlar vi artiklarna i ett tidningsgalleri som ger dig bra överblick över de senaste numren med direkta länkar till artiklarna. Kolla in tidningsgalleriet här!

Är du inte prenumerant på Läkemedelsvärlden kan du förstås bli det, vi har numera flera olika alternativa prenumerationer: du kan läsa mer om dem här. Oavsett om du är prenumerant eller inte kommer du även fortsättningsvis kunna följa vår nyhetsbevakning kostnadsfritt.

Vi hoppas också att du uppskattar vår nya jobbsatsning. Alla platsannonser hittar du under fliken ?lediga jobb? eller gå direkt till lakemedelsvarlden.se/ledigajobb. Målet är att vi inom kort kommer samla lediga jobb från läkemedels- och apoteksbranschen och självklart också från landsting och myndigheter.

I veckan når också Läkemedelsvärlden nummer 2 våra prenumeranter. I tidningen finns från och med detta nummer den nya avdelningen “Apoteksfronten” som fokuserar på de små och stora frågor som just nu präglar den nya marknadens första tid. Vi har också flyttat om sidorna lite så att du som läsare snabbare får en överblick över de viktigaste händelserna i läkemedelsvärlden.

Vi hoppas att du som läsare uppskattar de förändringar som vi nu gör både här på webben och i tidningen!

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here

Regler för kommentarer på Läkemedelsvärlden.se

Kommentarerna förhandsgranskas inte. Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läkemedelsvärldens redaktion förbehåller sig rätten att stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Läs mer här