Annons

Nu är alla våra artiklar öppna och gratis

7 jan 2015, kl 12:08
1

Annons
Amina Manzoor
Tidigare medicinjournalist Läkemedelsvärlden.se

Om bloggen

Här bloggar vi på redaktionen om saker och ting som rör sig i våra huvuden och i vår omvärld.

Nytt år, nya möjligheter brukar det heta. I början av året vill man ofta göra någonting på ett nytt sätt, eller förbättra något. Så även vi på Läkemedelsvärlden.se. Vi tänker fortsätta skriva intressanta, aktuella och läsvärda artiklar, vilket tidningen gjort sedan 1897. Men vi vill göra tidningen ännu bättre för er läsare. 

Därför är alla artiklar nu öppna och gratis. Många artiklar har ju redan tidigare varit möjliga att läsa utan att logga in, men nu är även våra fördjupningsartiklar gratis att läsa för alla. Alla nya artiklar och hela arkivet är alltså numera gratis. Samtidigt har vi gjort några tekniska förbättringar på Läkemedelsvärlden.se som gör det lättare att läsa våra artiklar i mobilen. 

Det är bara att börja läsa de artiklar som du som inte varit prenumerant kanske missat. Men vart ska man börja då? Ja, det beror ju på dina intressen. Kanske vill du läsa om de stora läkemedelsföretagens nya forskningsmodell, hur sjuksköterskorna lyckades minska läkemedelsanvändningen på ett äldreboende eller hur PD1-hämning är ett nytt sätt att försöka behandla många olika cancertyper. 

Men det finns också en alldeles färsk artikel om hur två nya läkemedel mot idiopatisk lungfibros kan förändra prognosen för patienterna. Och fler fördjupningsartiklar under de nya vinjetterna forskning, intervju och reportage kommer, precis som vanligt. Men lite enklare och bättre.

1 Kommentar

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here

Regler för kommentarer på Läkemedelsvärlden.se

Kommentarerna förhandsgranskas inte. Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läkemedelsvärldens redaktion förbehåller sig rätten att stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Läs mer här