Annons

Här får du snabb och oberoende rapportering om läkemedel

15 aug 2007, kl 18:00
1

Annons
Ingrid Helander
<a href="mailto:ingrid@lakemedelsvarlden.se">ingrid@lakemedelsvarlden.se</a>

Om bloggen

Här skriver våra gästbloggare regelbundet om ämnen som de funderat på och har tankar om. De åsikter som framförs är skribenternas egna.

Äntligen är vi igång. Det är med stolthet som vi nu kan presentera Läkemedelsvärldens nya webbplats. Den givna startplatsen för dig som söker snabba, oberoende och fördjupande artiklar om läkemedel.

Under arbetet med den här nya sidan har det hänt att folk frågat om det verkligen finns tillräckligt mycket nyheter inom läkemedelsområdet för att driva en nyhetssida. Svaret är utan tvekan ja. Det är inte århundradets avslöjande varje dag, men det finns ett ständigt flöde av små eller stora beslut i landstings- och rikspolitiken, nya forskningsrön, företag som blir fällda av Industrigranskningsmannen, amerikanska presidenter som påverkar en nations forskningsklimat och så vidare. Det är vår övertygelse att du som jobbar med läkemedel har nytta av den här snabba rapporteringen,i kombination med längre och fördjupande reportage.

Läkemedelsvärlden har redan från början sett möjligheterna med webben. 1996 började tidingen lite försiktigt genom att lägga ut en beskrivning av tidningen tillsammans med innehållsförteckningen från det aktuella numret. 1998 övergick man till att publicera delar av artiklar från papperstisdningen och 2001 höjdes ambitionsnivån rejält med en daglig nyhetsbevakning.

När vi idag nylanserar lakemedelsvarlden.se ligger fokus helt på nyheter. Helt enkelt för att det är nyheter som webben är bra på. Vi hoppas också att allt vårt material tack vare den nya layouten känns lättillgängligt och lättläst.

Som du märker har du också tillgång till vårt arkiv med artiklar från 1997 och framåt. En guldgruva för den som vill följa vad som hänt inom området det senaste decenniet.

Jag vill också passa på att säga välkommen till Sveriges första renodlade blogg om läkemedel. Här kommer redaktionen och våra gästbloggare avhandla allt från djuplodande analyser till det senaste skvallret.

Så klicka nu runt och läs. Och du, sitt inte bara där och muttra framför skärmen, använda kommentarsfunktionerna!

1 Kommentar

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

  1. Jag ställer mej tvekande till epitetet oberoende när det första man möts av på sidan är reklam från läkemedelsföretag i form av blinkande texter, ljud osv… Det blir inte speciellt trovärdigt tyvärr.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here

Regler för kommentarer på Läkemedelsvärlden.se

Kommentarerna förhandsgranskas inte. Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läkemedelsvärldens redaktion förbehåller sig rätten att stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Läs mer här