Annons

Biovitrum flyttar till Solna

Biovitrum flyttar sin forskningsverksamhet till Karolinska institutets campusområde i Solna.

22 feb 2005, kl 13:40
0

Biovitrum är en avknoppning från före detta Pharmacia och idag ett av Sveriges största läkemedelsföretag sett till forskningsverksamheten i landet. Företagets inriktning är främst behandling av metabola sjukdomar som typ 2-diabetes och fetma.

Företaget flyttar nu forsknings- och utvecklingsverksamheten till Solna, medan andra delar av företaget blir kvar på främst Kungsholmen i Stockholm.

I ett första skede flyttar företaget in i befintliga lokaler på Tomtebodavägen, men 2008 flyttar man in i tre nybyggda forskningslaboratorier om vardera cirka 8000 kvadratmeter.

? Den innovativa miljö som Biovitrum kommer till vid Karolinska institutet skapar rätt förutsättningar för den fortsatta utvecklingen av Biovitrum och kommer att leda till ökade kontakter och förstärka våra möjligheter till samarbete, säger Biovitrums vd Mats Pettersson i ett pressmeddelande.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng