?Apotekets inköpare måste tänka om radikalt?

En förutsättning för att Apotekets e-handelsprojekt skall lyckas med leveranser direkt till kunden, torde vara att transportförpackningarna anpassas till brevinkastens storlek. Annars kommer vi i alla fall få hämta på posten. I tätort spelar det ingen roll om man går till det ena eller det andra stället. Alltså skulle vi kunna få slippa alla stora […]

27 okt 2006, kl 17:37
0

Annons

En förutsättning för att Apotekets e-handelsprojekt skall lyckas med leveranser direkt till kunden, torde vara att transportförpackningarna anpassas till brevinkastens storlek.
Annars kommer vi i alla fall få hämta på posten. I tätort spelar det ingen roll om man går till det ena eller det andra stället.

Alltså skulle vi kunna få slippa alla stora dyra halvtomma plastförpackningar. Likaså dessa förhatliga plastade ?medicinbrickor?.

Har någon med diabetesfingrar försökt ta fram ett hundratal tabletter för att fylla veckoransonen? En ganska smärtsam procedur som ökar stressen och sjukdomsbilden.
Det borde finnas ett system där man kan få preparatet utbytt till något med exempelvis annan verkningsgrad om det underlättar för att leverera preparatet med posten.

Helt klart torde vara att Apotekets inköpare måste tänka om radikalt, det vill säga köpa in läkemedel i storsäck och leverera i plastpåse.

Mina egna leveranser kommer dock inte att beröras, då det inte finns en chans att få in ransonen i brevlådeinkastet.

?Yrkespatienten?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng