Venter tog åt sig äran

Konferensens hjälte var tveklöst Craig Venter. I egenskap av företaget Celeras grundare tog han åt sig en stor del av äran av arvsmassans kartläggning. När hans sista föreläsning ? för att inte säga föreställning ? var över, strömmade åhörarna upp på scenen med den nypublicerade genkartan i högsta hugg. Och den leende smokingklädde Venter klottrade […]

13 jun 2001, kl 16:34
0

Annons

Konferensens hjälte var tveklöst Craig Venter. I egenskap av företaget Celeras grundare tog han åt sig en stor del av äran av arvsmassans kartläggning. När hans sista föreläsning ? för att inte säga föreställning ? var över, strömmade åhörarna upp på scenen med den nypublicerade genkartan i högsta hugg. Och den leende smokingklädde Venter klottrade om och om igen ner sin autograf bland basparen. Den som inte visste bättre kunde nästan tro att det var han som uppfunnit genomet.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng