Hem Taggar Samverkan

Tag: Samverkan

“Vi förstår helt enkelt inte varandra”

Mikael Hoffmann bloggar om hur samarbetet mellan olika yrkesgrupper i läkemedelskedjan kan förbättras.
24 nov 2016, kl 12:11

Life science-samordnaren spår EMA till Sverige

Life science-samordnaren Anders Lönnberg tror att Sverige kommer att ansöka om att Europeiska läkemedelsmyndigheten EMA förläggs till Sverige. Läkemedelskongressens andra dag inleddes med symposium om life science-satsningen fram tills nu och i...
9 nov 2016, kl 12:31

14 steg för att stärka life science

Karriärtjänster för disputerad vårdpersonal, en särskild fond för introduktion av innovationer och krav på utvärdering av behandling är några av förslagen från Forska Sverige för att stärka den svenska life sciencebranschen.
6 maj 2015, kl 14:10

Mer samarbete ska främja forskningen

Delegationen för samverkan inom den kliniska forskningen har efter tre år nu avslutat sitt arbete. En fond som upprättas av stat och landsting för finansiering och en ny organisation som samordnar all forskning i landet...
16 dec 2009, kl 12:52

Sverige i fronten för läkemedel och hållbar utveckling

I veckan samlades ett 50-tal europeiska representanter för hälsa, miljö och läkemedel i Uppsala för att delta i ett unikt EU-möte om hållbar utveckling för läkemedel.
12 nov 2009, kl 16:35

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng