Hem Taggar Njurcancer

Tag: Njurcancer

Utökad indikation för PD1-hämmare

PD1-hämmaren Opdivo får godkänt för behandling av vuxna patienter med metastaserad icke-småcellig lungcancer av icke-skivepiteltyp.
19 apr 2016, kl 09:55

Opdivo får utökad indikation

PD1-hämmaren Opdivo, som är godkänd för behandling av malignt melanom och särskild typ av lungcancer rekommenderas nu även för behandling av njurcancer.
1 mar 2016, kl 10:31

Nya cancerläkemedel kan ändra praxis

Två nya läkemedel mot svårbehandlad njurcancer kan ändra sjukdomsbehandlingen, enligt experter på European Cancer Congress, rapporterar BBC.
28 sep 2015, kl 14:16

Ökad överlevnad för njurcancerpatienter

Överlevnaden bland patienter med njurcancer har ökat sedan målinriktad behandling med tyrosinkinaser infördes enligt en registerstudie.
17 apr 2013, kl 10:06

Pfizers Inlyta nobben av Nice

Pfizers nya läkemedel för behandling av avancerad njurcancer anses inte kostnadseffektivt av de engelska myndigheterna. I Sverige är behandlingen, som godkändes i höstas, inte heller subventionerad.
10 dec 2012, kl 11:19

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng