Hem Taggar Nej

Tag: Nej

Inget Sycrest i förmånen

Sycrest kommer inte att ingå i högkostnadsskyddet. TLV tycker inte att läkemedlet ger tillräcklig nytta i förhållande till priset.
13 apr 2012, kl 11:46

Tummen ner för EU-förslag om patientinformation

EU:s förslag om läkemedelsinformation till allmänheten är en seg historia. Kommissionens senaste förslag på utformningen strider fortsatt mot de svenska grundlagarna, enligt regering och riksdag.
2 apr 2012, kl 11:59

Företag vill inte bidra till dödsstraff

Ett amerikanskt företag väljer att flytta sin produktion från USA eftersom de inte vill att deras läkemedel används vid avrättningar.
25 jan 2011, kl 12:59

Danska regeringen backar om liberalisering

Liberaliseringen av det danska apoteksväsendet tycks inte bli av. Venstre och Det Konservative Folkeparti har motsatt sig idén som nu dragits tillbaka.
21 jan 2011, kl 11:58

WHO svarar på kritik

WHO:s generaldirektör Margret Chan avvisar i ett svar till tidskriften BMJ att det skulle ha funnits kommersiella intressen som styrde pandemibeslutet.
9 jun 2010, kl 11:59

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng