Hem Taggar Hoppfullt

Tag: Hoppfullt

Genterapi mot Parkinson

Den första randomiserade, dubbelblinda studien om genterapi mot Parkinsons sjukdom har publicerats. Resultaten är mycket lovande, menar forskarna.
17 mar 2011, kl 12:11

Lovande forskningsresultat mot melanom

En forskningssubstans kan innebära ett genombrott i behandlingen av metastaserande melanom. Substansen PLX4032 bromsade cancerutvecklingen hos åtta av tio patienter  i tidig klinisk prövning.
26 aug 2010, kl 11:51

Fampridin hjälper patienter med multipel skleros

Ett nytt läkemedel mot multipel skleros, fampridin, kan vara på väg ut på marknaden. Resultaten av en fas III klinisk prövning som publicerats i Lancet är positiva.
27 feb 2009, kl 10:35

Nyhet mot hepatit C testas på patienter

Ett nytt läkemedel till patienter med hepatit C ska testas på patienter. Både FDA och EMEA har godkänt fas 3-studier med telaprevir.
20 aug 2008, kl 12:18

Nytt vaccin mot reumatism testas

Brittiska forskare ska inom kort testa ett nytt vaccin mot reumatoid artrit på patienter. Om försöket faller väl ut kan det första reumatismvaccinet snart vara verklighet.
15 aug 2008, kl 11:48

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng