Hem Taggar Framtiden

Tag: Framtiden

Läkemedelsbolagen kan lära av Coca-cola

Jo Pisani ser företag som satsar på långa patientavtal.
30 apr 2013, kl 09:00

För många apotekare i framtiden tror HSV

Högskoleverket förutspår de att det kommer vara svårt att få jobb som apotekare de kommande åren. Därmed går HSV helt emot den oro för apotekarbrist som genomsyrar apoteksmarknadsutredningen och dess remissvar. Fred Nyberg, dekan på farmacevtiska...
2
5 mar 2009, kl 11:28

Socialstyrelsen spår ökade kostnader

Landstingens kostnader för läkemedel kommer att öka stadigt de kommande åren, både i öppen- och slutenvård. Det spår Socialstyrelsen i sin prognos över läkemedelsförsäljningen i Sverige. En osäkerhetsfaktor i prognosen är omregleringen av apoteksmarknaden.
1 okt 2008, kl 11:14

Expertmöte om nya dyra läkemedel

I syfte att hitta modeller för hur sjukvården ska navigera rätt bland de nya läkemedel som introduceras har ett 30-tal europeiska läkemedelsexperter samlats i Stockholm.
14 jan 2008, kl 12:27

?Visionen är en egen butikskedja?

Internationella kedjor, Apoteket och storföretag som Medco nämns ofta i diskussionerna kring avmonopoliseringen. Men entreprenörerna är också redo när statens monopol på försäljning av läkemedel upphör.
14 nov 2007, kl 15:17

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng