Hem Taggar Förmånsnämnden

Tag: Förmånsnämnden

Förmånsnämnden har fattat sina första beslut om subventionering

Idag justerades och offentliggjordes protokollet från Läkemedelsförmånsnämndens möte i torsdags. Då fattade nämnden sina första beslut om huruvida nya läkemedel skall omfattas av offentlig subventionering eller inte.
4 nov 2002, kl 19:14

Landstingen får inte förhandla priser

Läkemedelsförmånsnämnden, som inleder sitt arbete i dag, bör enligt en arbetsgrupp som tillsatts av regeringen bestämma över läkemedelspriserna i samråd med landstingen. Arbetsgruppens promemoria offentliggjordes bara några timmar innan nämnden skulle invigas.
1 okt 2002, kl 13:29

Axel axlar ordförandeskapet i LFN

Axel Edling, före detta generaldirektör vid Konsumentverket, blir ordförande i den nya Läkemedelsförmånsnämnden (LFN). Han saknar egentlig erfarenhet från läkemedelsområdet.
23 sep 2002, kl 13:41

?Vår uppgift blir inte att hålla nere läkemedelskostnaderna?

Osäkerheten kring den nya Läkemedelsförmånsnämnden är stor och många frågor som direkt berör dess arbete är alltjämt föremål för statliga utredningar. Vad gäller prissättningen av läkemedel inom förmånen börjar nämnden att jobba...
22 aug 2002, kl 12:51

Tauberman leder organisationskommittén för LMFN

Regeringen beslutade idag att att utse departementsrådet Ann-Christin Tauberman till ordförande i den organisationskommitté som ska förbereda och genomföra bildandet av den nya Läkemedelsförmånsnämnden.
28 feb 2002, kl 18:51

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng