Sweden Bio gör om

Branchorganisationen Sweden Bio minskar personalstyrkan och fokuserar på sina arbetsgrupper.

10 apr 2014, kl 08:19
0

Sweden Bio gör om. Istockphoto.

I mars anställde branschorganisationen Sweden Bio, som samlar företag inom life science, Ingrid Heath som vice vd. Nu annonseras ytterligare förändringar i organisationen som bland annat innebär att personalstyrkan på kansliet i Stockholm minskas från sex till fyra medarbetare.

Enligt Sweden Bio är syftet att minska fasta kostnader och öka medlemsnyttan. Finansieringen kommer främst från medlemsavgifter och organisationen får också stöd till vissa särskilda projekt. Till tidningen Life Science Sweden säger vd Jonas Ekstrand att de kommer att täcka upp personalminskningen genom att använda sig av de representanter som sitter de sex arbetsgrupper som är anslutna till organisationen.

Den nya organisationen består av vd Jonas Ekstrand, vice vd Ingrid Heath och analyschef Sara Gunnerås som också är medlemsansvarig. På kansliet finns också Tuulikki Lindmark som ansvarar för Sweden Bios och Vinnovas satsning EU Office support.
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng