Samarbete ger tillgång till medlemmar

Att Kronans Droghandel samarbetar med KF om att öppna apotek ger dem tillgång till ett stort kundregister. Genom kundkortet Medmera kommer apoteksaktören kunna nå ut till många medlemmar.

15 jun 2009, kl 18:30
0

Kronans Droghandel och KF har ännu inte gått ut med vilket eller vilka av apoteksklustren som OAB ska sälja, som de kommer att satsa på. Men tanken med samarbetet är att det ska finnas apotek i anslutning till de butiker som KF har.

Enligt Cecilia Marlow, vd på Kronans Droghandel, ger det en bra tillgång till kunderna.
– Det här kommer att ge oss en möjlighet att finnas där kunden finns. De kommer att kunna hämta sina recept på samma ställe där de handlar mat, säger hon.

De apotek som Kronans Droghandel ska driva kommer att vara fullsortimentsapotek vilket också gäller etableringarna tillsammans med KF. Samarbetet innebär också att Kronans Droghandel får tillgång till det omfattande medlemsregistret med dem som har Medmerakort. På så sätt kan de till exempel göra utskick till de omkring 3 miljoner medlemmarna som är anslutna.
-Tillgången till medlemmarna gör att vi på ett enklare sätt kan kommunicera med kunderna, säger Cecilia Marlow.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng