Rädda Medicinhistoriska!

OPINION I maj riskerar Medicinhistoriska museet i Stockholm att packas ner i lårar. Landstinget vill inte betala hyran till sitt eget fastighetsbolag, på en dryg miljon av en kulturbudget på 250. Allt annat får sin beskärda del: musiken, scenkonsten, organisationer på alla ledder, IT?Landstingets huvuduppgift är att bedriva sjukvård och kollektivtrafik. Är det då inte […]

18 apr 2005, kl 13:01
0

Annons

OPINION I maj riskerar Medicinhistoriska museet i Stockholm att packas ner i lårar. Landstinget vill inte betala hyran till sitt eget fastighetsbolag, på en dryg miljon av en kulturbudget på 250. Allt annat får sin beskärda del: musiken, scenkonsten, organisationer på alla ledder, IT?

Landstingets huvuduppgift är att bedriva sjukvård och kollektivtrafik. Är det då inte rimligt att också stödja ett museum om sjukvården? Spårvägsmuseum finns ju.

Opinion-spalten är ett komplement till Läkemedelsvärldens ledarsida

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng