Annons

?Omdömeslöst, Cronlund?

BIVERKNINGAR INLÄGG MED ANLEDNING AV LEDARSTICKET ?OMDÖMESLÖST? AV ANDERS CRONLUND I LMV 4/05 (SID 14, SE LÄNK TILL HÖGER)

18 apr 2005, kl 15:01
0

Annons

Med all respekt för den viktiga uppgift Anders Cronlund och Läkemedelsakademin har svikit i ungefär ett sekel ? att förmedla kunskap om läkemedel i verklig användning ? vill vi framföra följande frågor:

I vilken utsträckning anser Anders Cronlund och hans organisation Läkemedelsakademin att människor inte bör få hjälp för biverkningar och skador av läkemedelförskrivning och användning? Vad är det som får Anders Cronlund att tro att trettio års arbete med biverknings- och skadedrabbade människor har resulterat i några hundra mail till Kilen?

Visserligen förkortat, men enligt vår mening fullt tydligt ändå, framförde vi i ledaren i Konsumentrapport att problemen har pågått dag efter dag, år efter år, i åtminstone de trettio år vi nu verkat.

Den omdömeslöshet som visats har tyvärr visats av Anders Cronlund. Man nämner nämligen inte Kilen:s namn offentligt, det är ju som om organisationen och själva problemet skulle existera! Fast å andra sidan är det väl en smula poänglöst att avge omdömen om omdömen. Vi säger dock som virkeshandlar?n i Mossel ? tack o båck!

Jan Albinson
Kilen