Ny förstärkning på Läkemedelsvärlden

Sara Heyman är ny medicinjournalist och webbredaktör på Läkemedelsvärlden.se.

19 okt 2016, kl 10:05
0

Annons

Sara Heyman är utbildad journalist vid Göteborgs universitet och har lång erfarenhet som journalist. Under de senaste tolv åren har Sara bland annat arbetat som reporter på Sveriges Radio Ekot, med fokus på hälso- och sjukvårdsfrågor, varit producent på Studio ett samt arbetat som utrikes- och allmänreporter på TV4 Nyheterna.

– Jag är mycket glad att kunna förstärka redaktionen med Sara Heyman och ser fram emot att tillsammans fortsätta att utveckla Läkemedelsvärlden.se. Saras gedigna journalistiska bakgrund och kompetens i hälso- och sjukvårdsfrågor innebär ett värdefullt komplement och betyder att vi nu kan bli ännu mer relevanta för alla inom hela läkemedelsområdet, säger Ingrid Helander, chefredaktör för Läkemedelsvärlden.se.

Sara Heyman är dessutom utbildad sjuksköterska och har arbetat praktiskt inom olika delar av hälso- och sjukvården.

– Det ska bli väldigt roligt att helhjärtat få ägna mig åt medicinska nyheter. Det är så mycket som händer på området, som innefattar alltifrån forskning på nya läkemedel till politik och patientperspektiv. Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med redaktionen och bevaka det här spännande fältet, säger Sara Heyman.

Sara Heyman börjar sin tjänst den 24 oktober och ersätter Micaela Toresson som går vidare till nya utmaningar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng