Ny ADHD-medicin fördröjs

FDA vill att läkemedelsföretaget Lilly kompletterar sina studier om det nya läkemedlet för behandling av ADHD (Attention-deficit hyperactivity disorder).Enligt SCRIP kräver det amerikanska läkemedelsverket kompletterande upplysningar innan godkännandet. För Lilly innebär det att marknadsföringen av medlet tomoxetin, som är en selektiv noradrenalinhämmare, fördröjs till våren 2003.

23 sep 2002, kl 13:52
0

Annons

FDA vill att läkemedelsföretaget Lilly kompletterar sina studier om det nya läkemedlet för behandling av ADHD (Attention-deficit hyperactivity disorder).
Enligt SCRIP kräver det amerikanska läkemedelsverket kompletterande upplysningar innan godkännandet. För Lilly innebär det att marknadsföringen av medlet tomoxetin, som är en selektiv noradrenalinhämmare, fördröjs till våren 2003.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng