Annons

Naturen är tillbaka

Naturläkemedel och vanliga läkemedel lever i skilda världar. I Sverige. Men nya regler, samma för hela EU, innebär att skillnaden på sikt försvinner. Växtbaserade medel som håller måttet blir godkända riktiga läkemedel. En högre status som öppnar stängda dörrar till vården och kanske FASS. Framöver kommer många nya produkter baserade på växter från världens olika […]

25 maj 2007, kl 16:35
0

Annons

Naturläkemedel och vanliga läkemedel lever i skilda världar. I Sverige. Men nya regler, samma för hela EU, innebär att skillnaden på sikt försvinner. Växtbaserade medel som håller måttet blir godkända riktiga läkemedel. En högre status som öppnar stängda dörrar till vården och kanske FASS. Framöver kommer många nya produkter baserade på växter från världens olika hörn att introduceras i Sverige spår experten. Naturen är tillbaka.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng