Lyckopiller till Fido

Att vara hund är inte lätt. Begränsad tillgång på mat, toalettbesök bara när husse eller matte vill, tvingas gå i koppel ? inte konstigt de blir lite deppiga ibland. Men lugn, det finns bot tillhands, skriver Aftonbladet. Läkemedlet klomipraminhydroklorid (Clomicalm) är speciellt framtaget för ändamålet. Den veterinära indikationen är "separationsrelaterade tillstånd hos hund som yttrar […]

24 jan 2002, kl 14:42
0

Annons

Att vara hund är inte lätt. Begränsad tillgång på mat, toalettbesök bara när husse eller matte vill, tvingas gå i koppel ? inte konstigt de blir lite deppiga ibland.

Men lugn, det finns bot tillhands, skriver Aftonbladet. Läkemedlet klomipraminhydroklorid (Clomicalm) är speciellt framtaget för ändamålet. Den veterinära indikationen är "separationsrelaterade tillstånd hos hund som yttrar sig i form av destruktivt beteende".

I sin värdering av Clomocalm skriver LV: "Den kliniska effekten ? är mycket begränsad. I första hand bör problemet lösas ? genom att hundar ej lämnas ensamma under långa tidsperioder."

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng