Lämnar kontoret för apotekskunderna

Carin Svensson lämnar Kronans Apotek och blir apotekschef på ett Ica Cura-apotek. Det är bland annat mötet med kunderna som lockar henne.

27 feb 2014, kl 09:46
0

Carin Svensson. Foto: Kronans Apotek

Carin Svensson har tidigare varit ordförande för Sveriges Farmaceuter och har arbetat på Kronans Apotek sedan omregleringen. Innan omregleringen arbetade hon på Apoteket AB. Nu lämnar hon arbetet som farmacichef på Kronans Apotek för att bli apotekschef på Ica Curas nya apotek i Barkaby utanför Stockholm.
– Det känns spännande och bra. Jag tycker att Cura har ett väldigt intressant koncept, där apoteket fokuserar på läkemedel och hälsa medan Ica-handlarna sköter resten, säger Carin Svensson.

Hon ser också fram emot att återuppta direktkontakten med apotekskunderna.
– Jag har insett att jag inte är en kontorsmänniska, utan jag trivs bäst på apoteksgolvet. Det roligaste jag vet är att ta hand om kunderna, säger hon.

Hon kommer att vara anställd vid Kronans Apotek till den 8 april. Planen är att Ica Maxi-butiken med ett tillhörande Cura-apotek ska öppnas i mitten av maj.
– Hela huset håller på att byggas just nu, det är bara att hoppas på att tidplanen håller.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng