Annons
Läkemedelsvärlden förstärker redaktionen

Läkemedelsvärlden förstärker redaktionen

Läkemedelsvärlden utökar redaktionen och förstärker bevakningen av läkemedelsområdet.

13 aug 2020, kl 10:30
0

Ingrid Helander.

Med dagliga uppdateringar om det senaste inom läkemedelsområdet strävar Läkemedelsvärlden efter att vara en trovärdig nyhetskanal inom ett område som är viktigt för många. För att vässa nyhetsbevakningen ytterligare förstärker vi redaktionen från och med slutet av augusti med ännu en journalist.

Den 27 augusti tillträder Marie Ericsson tjänsten som reporter på Läkemedelsvärlden. Marie är utbildad journalist och har sedan 2011 arbetat på nyhetsbyrån Siren, där hon framför allt har bevakat hälso- och sjukvårdsområdet.

– Med Marie på plats i redaktionen tillförs vi både ny kunskap och mer resurser som gör att vi kan bli ännu bättre och vassare i vår nyhetsrapportering, säger chefredaktör Ingrid Helander.

Nyrekryteringen är en del i ett större förändringsarbete. I början av augusti tillträdde Ingrid Helander tjänsten som kommunikationsansvarig för Apotekarsocieteten. Ingrid Helander kommer dock även fortsättningsvis att som chefredaktör ha det övergripande ansvaret för Läkemedelsvärlden, som ges ut av Apotekarsocieteten.

– Eftersom Läkemedelsvärlden ges ut av Apotekarsocieteten finns redan en naturlig koppling dem emellan. Nu kommer samarbetet i de avseenden där det är motiverat att förbättras ytterligare. Läkemedelsvärlden är dock redaktionellt fristående från Apotekarsocieteten, säger Ingrid Helander.

Läkemedelvärldens nuvarande medicinreporter Helene Wallskär tar i och med förändringen det övergripande ansvaret för den dagliga bevakningen och nyhetsrapporteringen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng