Annons

Kronans droghandel löser problemet med sommarbemanning

Personalen på Kronans droghandels huvudkontor kommer att sommarjobba på apotek. Det är lösningen på sommarens brist på apotekspersonal.

16 feb 2012, kl 13:41
0

Annons

Förra sommaren gjorde bristen på farmacevter det svårt för apoteken att klara bemanningen. I sommar löser Kronans droghandel bemanningsfrågan genom att låta var och en av de 70 medarbetarna på huvudkontoret sommarjobba två veckor på apotek. De som har farmacevtutbildning får arbeta som läkemedelsspecialister och expediera recept. Övriga får bland annat sitta i kassan och plocka varor.

? Framför allt kommer vi kunna ge en bättre service till våra kunder. Sen kommer medarbetarna på huvudkontoret kunna få en bättre inblick i vardagen på apoteken, något Kronans droghandel kommer ha nytta av under lång tid framöver, säger Conny Mathiesen, försäljningschef på apotekskedjan i ett pressmeddelande.

Att huvudkontorets personal täcker upp under juni, juli och augusti innebär inte att de blir snuvade på sin semester. Alla är garanterade minst tre veckors sammanhållen semester under perioden och tanken är att de också ska få välja arbetsort.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng