Kronan och Coop klipper kortet

Hösten 2012 föll domen som innebar att kunder på Kronans apotek inte skulle få återbäring på Coop MedMerakortet. Den 1 juli upphör samarbetet.

2 apr 2014, kl 10:20
0

Kortet gäller bara någon månad till

Ett och ett halvt år efter att domen vunnit laga kraft, börjar den också gälla i praktiken. Till den 1 juli upphör samarbetet mellan Coop MedMera och apotekskedjan. Det innebär att den som handlar på Kronans apotek och betalar med sitt Coop MedMerakort knutet till Visa från i sommar inte får någon återbäring på köpet.

Redan i september 2012, då förvaltningsdomstolen inte ville pröva frågan, stod det klart att Kronans apotek inte längre kunde ge återbäring på Coopkort. Att det dragit ut på tiden för apoteks- och butikskedjan att bryta samarbetet, beror enligt uppgifter till TLV på att det tagit tid att lösa upp de ingångna avtalen. 
Fortfarande har beslutet alltså inte verkställts. Men den 1 juli ska banden vara klippta.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng